org.jahia.services.content.JCRValueWrapperImpl@73c2f35a

Modulaire omschakel uitrusting van 40 tot 160 A

ATyS M

De Socomec change-over switching toestellen verzekeren een vermogensaanvoer door veilige omschakeling van een onstabiele of normale bron die wegvalt naar een noodnet. De snelle omschakeling garandeert een verminderde blackout tijd en de hiermee gepaard gaande kosten. Het integreren van omschakeling en controle in één enkel product laat toe hoge prestaties te combineren met eenvoudige installatie.
Ontdek het volledig gamma van omschakelaars, van 40 tot 160 A

org.jahia.services.content.JCRValueWrapperImpl@92dde17f

Houd uw IT-infrastructuur altijd up-to-date, zelfs bij onvoorziene vermogensontwikkelingen

MODULYS GP - Green Power 2.0 range

MODULYS GP is de innovatieve nieuwe generatie modulaire UPS die tegemoet komt aan de vraag van IT-infrastructuren om de beschikbaarheid te maximaliseren, de kosten laag te houden en te voldoen aan elke toekomstige vermogensontwikkeling..
Ontworpen en gefabriceerd in Europa, garandeert MODULYS GP absolute businesscontinuïteit en verschaft flexibiliteit aan de IT-infrastructuur om te voldoen aan capaciteit op korte en lange termijn vereisten in combinatie met een kosteneffectieve en snelle implementatie.

org.jahia.services.content.JCRValueWrapperImpl@d58e0acd

The world is speeding up, get onboard with Socomec

Boordevol met technologische innovaties brengt het systeem DIRIS Digiware een revolutie teweeg in de wereld van de meting mede door een echt flexibele installatie in combinatie met een eenvoudige aansluiting en configuratie.
Deze vernieuwing, geruggesteund door onovertroffen prestaties in nauwkeurigheid en mogelijkheden maken DIRIS Digiware de meest doeltreffende oplossing voor tellen, meten en bewaken van de kwaliteit van de elektrische energie op elke industriële of dienstverlenende site.

Nieuwe 72 x 72 mm compacte multifunctionele meter

DIRIS A17

Compact en gebruiksvriendelijk is de DIRIS A17 multifunctionele meter, deze is uitermate geschikt voor bewaking en beheer van elektrische energie.
Zijn communicatiefunctie laat het toe gegevens te gebruiken en die te verzamelen in een PLC of een monitoringssysteem
De DIRIS A17 speelt een belangrijke rol in projecten rond energie-efficiëntie.

ATyS familie: Een absoluut veiligeomschakeling, ongeacht de toepassing

Dankzij de mogelijkheid tot on-load omschakeling, gekoppeld aan de twee werkingsmogelijkheden (Automatisch en Manueel), zijn de ATyS eenvoudig in gebruik en 100% veilig. Vijf productversies zijn beschikbaar waardoor een passende oplossing verzekerd is voor uw toepassing. Bekijk het gehele gamma van omschakelaars van 125 tot 3200 A.

Zeer betrouwbare bescherming voor IT en kritische industriële toepassingen

ITYS 1-10 kVA UPS

Online dubbele conversietechnologie, grote batterijconfiguratiemogelijkheden en geavanceerde communicatie: ITYS van 1 tot 10 kVA garandeert uw bedrijf een grote continuïteit, operationele efficiency en totale elektrische bescherming tegen alle elektrische storingen en ongemakken.

Meerpolige stroomonderbrekers

SIRCO MC PV

Compact, veilig en modulair. Ontdek onze nieuwe stroomonderbrekers voor fotovoltaïsche toepassingen.

org.jahia.services.content.JCRValueWrapperImpl@851c9568

De Green Power 2.0 UPS-serie combineert een ongeëvenaarde energie-efficiency met kW = kVA voor de ultieme bedrijfskritische vermogensoplossing voor uw datacenterbeschikbaarheid

GREEN POWER 2.0 up to 4 MW

De Green Power 2.0 UPS-serie combineert een ongeëvenaarde energie-efficiency met kW = kVA voor de ultieme bedrijfskritische vermogensoplossing voor uw datacenterbeschikbaarheid.
Het beveiligt uw bedrijfsactiviteiten en zorgt voor een complete belastingsbeveiliging en stelt u in staat om uw IT-infrastructuur te laten groeien zonder beïnvloeding van de beschikbaarheid en zonder de kans op machinestilstand.
Met onze serie STS, energieopslag- en bewakingsoplossingen, beschikt u over alle middelen om storingen te voorkomen en uw netwerk te beheren. U bespaart kosten en vermindert de uitstoot van CO2.

Meetcentrale en monitoring van de electrische installatie

Diris A80

De DIRIS A80 is een meetcentrale en monitored de hele electrische installatie.
Bovenop de functies voor energiebeheer, het ontdekken en bewaren van verstorende gebeurtenissen op de installatie zoals op de DIRIS A60, bezit de DIRIS A80 de bewaking van differentiaalstromen en aardingsfouten of RCM (Residual Current Monitoring) in TN-S of TT netten.