count_177_b_pro_jpg

COUNTIS E2x

Actieve-energiemeters driefasig - direct 63/80 A

De COUNTIS E2x is een modulaire meter voor actieve elektrische energie met weergave van het totale energie- en stroomverbruik (kWh en kW). Dit toestel is ontworpen voor
driefasige netwerken en is geschikt voor een directe aansluitingen tot 63/80 A.

Voordelen

RS485 (MODBUS), M-BUS, Ethernetcommunicatie of impulsuitgangen

Om uw verbruik te centraliseren hebben COUNTIS E2x-toestellen één impulsuitgang, één uitgang voor RS485 (MODBUS), M-BUS of Ethernet Modbus TCP-communicatie. Met RS485-communicatiemodellen kunt u uw meters op afstand instellen.

Meerdere tarieven

Hiermee kunt u verschillende periodes (elk uur, daluren) of verschillende bronnen (normaal, back-up) instellen voor uw energiewaarden, om uw energieverbruik meer gedetailleerd op te volgen.

Gegarandeerde aansluiting (E20/21)

Dit toestel is beveiligd tegen fase/nulleiderinversie en detecteert bekabelingsfouten. Zo is het toestel eenvoudiger om te starten, wordt gegarandeerd dat het toestel naar behoren
werkt en wordt de installatie minder duur.

MID-gecertificeerd module B+D

COUNTIS E toestellen zijn conform de MID-richtlijn en bieden u de garantie van een betrouwbare en nauwkeurige meting, onontbeerlijk voor toepassingen met energiefacturatie. Het certificaat "module B+D" garandeert dat het ontwerp en het fabricatieproces van de producten door een geaccrediteerd laboratorium zijn goedgekeurd.