Kunst heeft al lange tijd de plek die ze verdient bij Socomec: concerten, tentoonstellingen, creatieve evenementen… en er zijn allerlei artistieke partnerschappen geweest in verband met belangrijke gebeurtenissen in de geschiedenis van het bedrijf, die een demonstratie vormen van onze openheid voor creativiteit in de breedste zin. Ter ondersteuning van de voortdurende groei van de Socomec Groep ontwikkelt zich momenteel een nieuw artistiek avontuur rond street art...

Ivan Steyert
Ivan Steyert
CEO
SOCOMEC

Onderdeel van ons beleid van openheid

"Bedrijven hebben een rol in het bevorderen van deze zeer eigentijdse en door jongeren gedreven artistieke vorm van expressie. Deze bedrijven hebben vaak grote ongebruikte ruimtes die van de buitenkant zichtbaar zijn voor een groot aantal mensen: langs straten, snelwegen en spoorwegen. Het is een vorm van actief artistiek mecenaat dat opgenomen kan worden in het maatschappelijke element van het MVO-beleid van ons bedrijf."

2020, een kleurrijk jaar

Muurschilderingen en performances van kunstenaars, gepersonaliseerde elektriciteitskasten of een street art festival met lokale en internationale artiesten: Colors Urban Art, mogelijk gemaakt door Socomec, is productief geweest in 2020. Bekijk onze retrospectieve video!

Muurschilderingen op onze wanden

Street art heeft ook zijn plaats binnen Socomec. Street artists Kazy, Stom 500 en Pisco hebben in de afgelopen jaren gewerkt op onze buitengevels. Een samenwerking die gewaardeerd wordt door onze medewerkers, onze bezoekers en onze buren.