Altijd een specialist bij de hand

Bijna 400 Socomec-experts, ondersteund door 250 ingenieurs en technici uit ons netwerk, bieden oplossingen voor uw specifieke behoeften, zodat uw apparatuur op zijn allerbest werkt.

Wij bieden een volledig pakket ondersteuningsdiensten dat ontworpen is voor uw gemoedsrust: inbedrijfstelling, testen op locatie, preventieve onderhoudswerkzaamheden, 24-uurs oproepbare en snelle reparaties ter plaatse, gecertificeerde originele reserveonderdelen, inspecties van vermogenskwaliteit en energie-efficiëntie, adviesdiensten, ontwerp en implementatie van faciliteitswijzigingen en -updates.

Onze teams zijn uw partners bij uitstek. Ze staan voor u klaar om u te adviseren over hoe u uw Socomec-apparatuur onderhoudt, en om een oplossing te bieden die beantwoordt aan uw behoeften, alles in overeenstemming met de milieunormen en huidige procedures.

 

Neem contact op met onze experts
meer dan 400
EXPERTS IN
ONS NETWERK
110 000
BEZOEKEN
PER JAAR
meer dan 25
TECHNISCHE
ONDERSTEUNINGSCENTRA
meer dan 80
LOKALE
SERVICE-EXPERTS

Controle en voorlopig ontwerp

Kritische voedingsprojecten kunnen complex zijn en vragen om gespecialiseerd personeel met het vereiste ervaringsniveau om uitdagingen efficiënt, snel en rendabel aan te pakken.

Dankzij ons team van hoogopgeleide ingenieurs maakt Socomec gebruik van zijn productie-expertise en biedt het bedrijf adviesdiensten – controle, analyse, ontwerp en implementatie ter plaatse – voor betrouwbare, veilige en efficiënte elektrische faciliteiten die optimale productiviteit garanderen, altijd en overal.

Advies en technische ondersteuning

Inbedrijfstelling door de producent

Veilige, betrouwbare en volledig operationele apparatuur, gegarandeerd!

right
Inbedrijfstelling door de producent

Safe, reliable and fully operational equipment, guaranteed!

left
Onze servicecontracten

Onze onderhoudscontracten zijn op maat afgestemd voor elke vereiste, waarbij rekening wordt gehouden met individuele operationele beperkingen, bedrijfsprocessen en het unieke niveau van kriticiteit van specifieke toepassingen, voor maximale gemoedsrust.

right
Onze individuele services

Al onze onderhouds- en ondersteuningsdiensten zijn beschikbaar als ad-hocproducten die geschikt zijn voor elke vereiste en elk budget.

left
Onze gecertificeerde trainingsprogramma's

Socomec-specialisten kunnen u de vaardigheden bieden die u nodig heeft om uw apparatuur probleemloos te gebruiken en de beschikbaarheid ervan te maximaliseren. Onze technische trainingssessies kunnen bij u op locatie plaatsvinden of in het speciale Socomec trainingscentrum.

Onze experts geven elk jaar meer dan 8000 uur technische training, zodat u uw vaardigheden kunt blijven ontwikkelen en uw gebruik van onze oplossingen kunt uitbreiden.

Image
ui/Fat/chevron-fat-right
Gecertificeerde trainingsprogramma's door de producent
Image
ui/Thin/Documentations-pdf
Catalogus Productservices
Download onze Catalogus Productservices voor een overzicht van onze oplossingen.
Image
ui/Thin/chat-ask
Vragen?
Neem contact op met onze experts voor ondersteuning op maat

Ontdek onze expertises

Energieconversie
Een UPS-oplossing voor elke behoefte
Vermogensschakelaars
Beheer van vermogen en bescherming van mensen en middelen
Vermogensbewaking
De meettoestellen van morgen zijn hier vandaag.