image-from-the-document-manager

When energy matters

Sinds de oprichting bijna een eeuw geleden is Socomec zijn expertise blijven ontwikkelen om innovatieve oplossingen te bieden voor de prestaties van, vooral kritieke, elektrische installaties.

The world is speeding up, get onboard with Socomec

Het DIRIS Digiware systeem vormt een concentraat van technologische innovaties en zorgt voor een revolutie in de wereld van het bewaken door een echte installatieflexibiliteit te combineren met het gemak van aansluiting en configuratie.
Dankzij deze innovaties, ondersteund door ongeëvenaarde precisieprestaties en functies, is DIRIS Digiware de meest effectieve oplossing voor het tellen, meten en bewaken van de kwaliteit van elektrische energie voor elke industriële of commerciële site..

Watch the video
Discover the range

MODULYS GP : Houd uw IT-infrastructuur altijd up-to-date, zelfs bij onvoorziene vermogensontwikkelingen

MODULYS GP is de innovatieve nieuwe generatie modulaire UPS die tegemoet komt aan de vraag van IT-infrastructuren om de beschikbaarheid te maximaliseren, de kosten laag te houden en te voldoen aan elke toekomstige vermogensontwikkeling.
Ontworpen en gefabriceerd in Europa, garandeert MODULYS GP absolute businesscontinuïteit en verschaft flexibiliteit aan de IT-infrastructuur om te voldoen aan capaciteit op korte en lange termijn vereisten in combinatie met een kosteneffectieve en snelle implementatie.